Få god form til fisketuren med Klinikk for Alle

Klar for en fisketur, men bekymret for om kroppen holder? Hos Klinikk for Alle kan du få den hjelp med en trening, vond skulder, rygg eller andre behov.

Tilpasset trening for bedre form

Klinikk for Alle’s fysioterapeuter tilbyr tilpasset trening som kan hjelpe deg med å styrke musklene du trenger for å kunne nyte en dag på sjøen. De vil hjelpe deg med å sette opp et treningsprogram som passer dine individuelle behov.

Forebygg skader og smerter

En fisketur kan være fysisk krevende, og det er ikke uvanlig å få vondt i rygg, skuldre eller armer etter en lang dag på sjøen. Hos Klinikk for Alle kan de hjelpe deg med å forebygge skader og smerter gjennom rådgivning om ergonomi og trening.

Tilpassede behandlinger

Om du allerede har pådratt deg en skade, kan de tilby behandling som passer til dine individuelle behov. Deres fysioterapeuter har kompetanse innen en rekke behandlingsmetoder og kan tilpasse behandlingen til din spesifikke skade.

Bli klar til fiskesesongen

Enten du er en erfaren fisker eller nybegynner, kan en fysisk sjekk og tilpasset trening hjelpe deg med å være i bedre form til fiskesesongen. Ta kontakt med Klinikk for Alle for å finne ut hvordan dere kan hjelpe deg.