Slapp av etter en lang dag på elva

Etter en lang dag på elva er det godt å kunne slappe av, uansett om fangsten har vært god eller dårlig. Mange tenker kanskje at det blir rett i seng når man legger vekk fiskestanga, men slik trenger det ikke å være.

Spenning og underholdning på tur

For noen er kanskje fiskingen spenning nok i seg selv, men om det har vært en rolig dag trenger man kanskje å få opp hjerterytmen litt. Det er lite som får i gang pulsen på samme måte som casinospill, og dersom du har en mobil med internettilkobling så kan du spille favorittspillene dine også i teltet. Satse gjerne smått, slik at du heller kan spille lengre, og prøv deg frem med ulike spilltyper.

Trim hjernen

Etter en dag hvor hjernen har fått mye fri kan det også være godt med en kjapp trimøkt før man finner soveposen. Et godt alternativ til sudoku og kryssord er Room Escape. Denne spilltypen har blitt utrolig populær de senere årene, og konseptet er at man må bruke logikk og resonneringsevne til å jobbe seg ut av et hus eller rom. Det finnes en rekke ulike typer Escape Rooms på nettet, og du velger selv om du kun vil ha mental utfordring i det å komme deg ut, eller om du også vil ha en skrekk-type hvor du enten jages eller angripes underveis i spillet.

Lær noe nytt

Det finnes en rekke spennende apper som kan hjelpe deg med å lære noe nytt når du er på fisketur. Et godt tips er appen Duolingo, som hjelper deg med å lære språk. Kanskje ønsker du å ruske opp i skoletysken, eller kanskje er du mer interessert i å lære valyrisk fra Game of Thrones? En slik app gjør at du lærer samtidig som du har det gøy, og er perfekt til å ta med seg på sengen.