Når ryggproblemene dine setter en stopper for fisketuren

En stor prosent av sportsfiskerne lider av ryggsmerter. Andre lider av smerter i hender, håndledd, rygg og knær eller i albuen. Dette skyldes hovedsakelig at fiskere står på steinete overflater i vannet, vanligvis midt i strømmen.

Teknikken som brukes til å kaste stangen er også en årsak til skade. De må også bære sin vanligvis tunge bagasje slik at de ikke trenger å vende tilbake til land ofte. Et annet problem er at de ikke fordeler vekten jevnt, men fokuserer den på ett område av kroppen din. I disse tilfellene øker risikoen for skade.

Hvordan bli kvitt smertene

Mange forbinder en smertefull albuetilstand med aktivitet eller overbruk. Fiskere føler ofte at dette er direkte forårsaket av tung fiskeaktivitet, men det bør betraktes mer som en plage. Folk som er utsatt for det, har vært kjent for å oppleve smerter fra aktiviteter så enkle som å plukke opp en kopp kaffe eller rekke inn i kjøleskapet.

Søk hjelp fra en fysioterapeut som kan gi deg hjelp og råd. En spesialist kan hjelpe deg med å forbedre styrken og fleksibiliteten i musklene dine. Han vil vise deg hvordan du kan endre aktiviteten som forårsaker problemer i kroppen din. Velg naprapat her for å få god hjelp før neste fisketur.